+38 (098) 411-09-80 +38 (098) 838-18-80

Зворотній дзвінок
0 cart icon
Кошик: 0,00
Shop language Русский Shop language Українська
     На протязі усього життя, шукаючи відповіді на ті чи інші питання, кожен з нас звик схилятися в першу чергу до своєї суб’єктивної точки зору. Яка в основному базується на рівні володіння інформацією, що до того чи іншого питання. Не маючи достатнього уявлення про що йде річ, зазвичай, нам важко зорієнтуватися у відповіді  на запитання. Для цього, давайте розберемось з чим на разі ми маємо справу.
     Коноплі – без перебільшень унікальніший, найкорисніший та найуніверсальніший представник рослинного світу України. Коноплі є основою для виробництва більш ніж двадцяти тисяч найменувань продукції майже у всіх сферах життєдіяльності людини. З конопель виробляють папір, що може суттєво зменшити для використання у цих цілей різноманіття дерев, що є легенями нашої планети; з конопель виробляють матеріали для будівництва, що надають помешканням унікальних природних характеристик; масло насіння конопель завдяки його цілющим властивостям ефективно використовують у харчовій промисловості, медицині та багатьох інших галузях; не замінні коноплі у текстильній промисловості, тканина з конопель міцна та в прямому сенсі корисна для організму людини; з конопель виробляють десятки видів палива, що за своїми характеристиками не поступаються нафтопродуктам, та багато – багато інших застосувань має ця чудо-рослина. На разі, ми звернемо увагу на властивості конопляної тканини та на користь взуття з конопель для організму людини.
     Матеріал для конопляної тканини отримують в результаті низки процесів переробки волокон зі стовбура конопель. Дотримуючись чітких технологій та контролю якості на всіх етапах виробництва, в конопляній тканині зберігаються усі цілющі властивості самої рослини. В результаті чого, тканина має набір унікальних властивостей характерних тільки їй одній. Тканина з конопель антибактеріальна, анти алергенна, добре зберігає тепло, нормалізує потовиділення у організмі людини та залишається при цьому міцною та зносостійкою. Маючи низку  унікальностей, тканина з конопель по істині є найціннішим матеріалом для одягу та взуття. Вони не тільки міцні, а й зручні та корисні.
     А ось саме, й у чому користь взуття з конопель в пергу чергу ! А річ, у стопах людини ! Точніш – у їх здоров’ї. В медицині існує давно відомий факт, що здоров’я організму людини у цілому напряму пов’язане зі стопами ніг. Стопи людини, безпосередньо контактуючи з поверхнею землі, виконують одну з найважливіших функцій у ефективності пересування людини у просторі. Через рецептори якими «всіяні» наші стопи, вони напряму пов’язані з діяльністю усіх внутрішніх органів та систем організму. За функцію яку виконують стопи у кровообігу в організмі їх навіть називають «другим серцем» людини. Тож, забезпечуючи здорове функціонування стопи, ми забезпечуємо злагоджену роботу усього організму в цілому. І взуття з конопель у цьому – найкращий повсякденний помічник !
     Високоякісна конопляна тканина забезпечує максимальну зручність в процесі носіння, створюючи ефект «босої ноги». Річ у тому, що тканина з конопель має порожнисті волокна, за допомогою яких у процесі руху в прямому сенсі приймає форму стопи, і при цьому виникає відчуття що йдеш босоніж. Мандруючи в такому взутті навіть протягом тривалого часу ноги не втомлюються, адже кровообіг нормалізований і нервові волокна стопи функціонують без перешкод.
     Окремою властивістю взуття, що створюється з конопель, є унікальність мікрофлори що формується в середині. Конопляний матеріал з яким безпосередньо контактує вся стопа – антибактеріальний, і в середині взуття створює своєрідну мікрофлору, за якої формування грибкових захворювань не можливе. За рахунок чого, прославляється анти алергеном.
     Ще однією з властивостей, що придає взуттю специфікація матеріалу з волокон конопель, є його здатність пропускати повітря та стримувати при цьому тепло. Навіть в доволі жарку чи холодну погоду Ви будете відчувати себе зручно та комфортно. Адже висока якість матеріалу у повному обсязі забезпечить стопам їх природню температуру одночасно створюючи ефект кондиціонеру. Так що, Вам не потрібно буде турбуватися на випадок підвищеного потовиділення та викликаний при цьому дискомфорт.
     Слід зазначити, що володіючи переліком усіх своїх корисних властивостей, конопляне взуття ще й доволі практичне та зносостійке. Структура тканини дозволяє без особливих зусиль позбутися від забруднень. А після прання, волокна конопель, що мають здатність як розтягуватись так і скорочуватись, взагалі, повернуть Вашому взуттю знову новий вигляд та форму.
Автор V.Carton