+38 (098) 411-09-80 +38 (098) 838-18-80

Обратный вызов
0 cart icon
Корзина: 0,00
Shop language Русский Shop language Українська
Потовиділення - нормальна функція людського організму, необхідна для терморегуляції і виведення небезпечних токсичних продуктів.
Крім того, що потовиділення - функція нормальна, вона ще й одна з найважливіших життєвих і допомагає людському організму охолоджуватися. Чим активніше людина, тим більше у неї розвинена здатність до потовиділення, незалежно від статі.
В середньому на кожному квадратному сантиметрі ступні розташовано 600 потових залоз - в шкірі пахв їх на кілька сотень менше.
Рідина що виділяється потовими залозами не пахне. Піт на 98% складається з води і на 2% з різних солей, глюкози, вітамінів і амінокислот, які представляють собою ідеальну їжу для колоній бактерій.  В обмін на їжу, ці бактерії залишають на шкірі букети характерних запахів жирних кислот. Ось і запах.
Частіш усього ступні потіють у спортсменів, це пояснюється великими фізичними навантаженнями на м'язи і стопи. Так організм реагує на постійні фізичні навантаження, і навіть при невеликому навантаженні, не пов'язаної з тренуваннями, ноги сильно пітніють.
І це не привід соромитися і приховувати дискомфорт – краще діяти !
І шкарпетки з конопель – стануть ефективним помічником у цьому !
За вдяки їх надзвичайним характеристикам, що зумовлені натуральними волокнами рослини конопель, ноги завжди будуть у комфорті,,, та без сторонніх запахів.
Зважуйте та приймайте рішення! 
Шкарпетки з конопель, це корисні українські шкарпетки для усвідомлених українців !!
Нехай щастить !
Автор V/Carton.