+38 (098) 411-09-80 +38 (098) 838-18-80

Зворотній дзвінок
0 cart icon
Кошик: 0,00
Shop language Русский Shop language Українська
Завдання - зробити людину щасливою - не входило в план по створення світу.
Зігмунд Фрейд

 
Кожен з нас, подібно творцеві, не шкодуючи коштів і сил, крихта за крихтою, день за днем ​​кує своє щастя. Напевно, ніхто не стане сперечатися, що одним зі складових такого бажаного людського щастя, якщо не найголовнішим, є здоров'я. Воно являє собою субстанцію, що складається з спадковості, харчування, екології та предметів контактного споживання.
Давайте подумаємо, а на які чинники свого здоров'я може вплинути сучасна людина, і особливо, житель мегаполісу:
 
спадковість - НІ;
харчування - НІ;
середовище проживання - НІ.
 
Після такого категоричного триразового «НІ» людина впадає в легку паніку і починає пошук того, що може дати йому таке необхідне і частково обнадійливе «ТАК». Сьогодні ми стверджуємо, що таку можливість людині надають предмети контактного споживання, тобто одяг, меблі, взуття і, звичайно ж, постільні приналежності.
Стати Вашим помічником і надійним провідником у пошуку переконливого «ТАК» в області постільних речей зголосилися ми - компанія «Агро-Ханф».
Компанія «Агро-Ханф», багато років займається вирощуванням технічних (безнаркотичних) конопель і їх первинною переробкою у волокно, дає Вам шанс не менше третини свого життя проводити буквально в «обнімку» з натуральною, екологічно чистою, здоровою продукцією –ковдрамиі та подушками з наповненням з конопляного волокна.
Наповнювач для наших ковдр і подушок ми виробляємо з текстильних сортів конопель, які мають протибактеріальні, гіпоалергенні та навіть лікувальні властивості. Одна з основних переваг наших ковдр і подушок полягає в тому, що конопляне волокно не містить слідів пестицидів та інших хімічних речовин, які застосовуються для захисту і стимуляції росту інших посівних культур, що використовуються як природна сировина для тканин.
Конопля не схильна до поразок шкідниками, тому ні в яких інсектицидах при вирощуванні не потребує. Ця якість робить конопляне волокно, в порівнянні з іншими натуральними волокнами, несприйнятливим до бактерій, цвілі і грибків.
Конопляна набивка володіє унікальною гігроскопічністю (майже 40%) і відмінною терморегуляцією, що не допускає перегріву тіла в спекотну погоду і переохолодження в холодну пору року.
Тому наші ковдри і подушки створені для людей, які бажають, щоб прохолодними ночами було тепло, а під час літньої спеки вбиралася зайва вологість.
Оскільки конопляне волокно антистатичне і не накопичує пил, наша постіль безпечна для людей, схильних до алергій. Більш того, «жива» конопляна набивка впливає на тіло людини, тонізуючи та розслабляючи його  під час сну.
Постіль з наповнювачем з конопляного волокна вкрита високоякісною натуральною тканиною з ніжною прошивкою, антистатична, безусадкова, не деформується при пранні, вона стане вишуканою прикрасою Вашого інтер'єру.
 
Легкі, приємні ковдри і подушки з набиванням з конопляного волокна компанії «Агро-Ханф» - це турбота про екологію, власне благополуччя і здоров'я.

А це чи не перший крок до щастя через здоров'я? Зробіть цей крок разом з нами!
 

Переваги постільної білизни з конопляним наповненням:
·  Наповнювач - перевірене на шкідливі речовини, механічно оброблене конопляне волокно
·  Конопляне волокно добре вбирає піт і швидко його віддає
·  Конопляне волокно проти-статичне, не накопичує пил, тому підходить для алергіків
·  Добре преться (40 ° - щадне прання).
·  Зовнішнє покриття: високоякісні, натуральні тканини з якісним прошиванням
 
Регулярні перевірки сировини на шкідливі речовини
·  Висновок, виданий Інститутом гігієни та медичної екології ім. О.М.Марзєєва АМН України, підтверджує екологічну безпеку наповнювача з конопляного волокна, що використовується при виготовленні комплекту.
 
Конопляне волокно забезпечує  чудовий і комфортний сон
·  Конопляний постільний комплект підходить всім, не зважаючи на вік. (в русском этого нет, может вставить?)
·  Легкі, приємні ковдри, подушки, наматрацники для теплих і холодних місяців з утеплювачем з конопляного волокна.
·  Дихаюча оббивка з якісних натуральних тканин.
·  Перевірена на шкідливі речовини, механічно оброблене конопляне волокно по міцності і довговічності перевершує бавовну та шерсть.
·  По термоізоляції і здатності зберігати тепло відповідає якостям вовни, так як конопляне волокно - біоактивний матеріал, який, завдяки своїй структурі, стримує   теплову енергію тіла і відбиває її назад. Таким чином, досягається також високий коефіцієнт активності дихання.
·  Конопляне волокно здатне поглинати велику кількість потових виділень, виводячи їх без негативних наслідків для людини (відсутність неприємного запаху).
·  Конопляне волокно анти-статичне і завдяки цьому не накопичує пил.
Конопля не схильна до ураження шкідниками, тому ні в яких інсектицидах при вирощуванні не потребує. Ця якість робить конопляне волокно, порівняно з іншими натуральними волокнами, несприйнятливим до бактерій, цвілі і грибків.
 
Для кого підходить постіль з конопляної набиванням?
· Для алергіків і охайних людей, так як всі предмети, що входять в комплект,підлягають пранню в щадному режимі при температурі 40 ° С.
· Для всіх, хто вважає за краще постіль без тваринних волокон.
· Для людей, які бажають, щоб прохолодними ночами було тепло, а теплими ночами вбиралася зайва вологість.

Про матеріал: Конопляне волокно
Теплоємність - • • • • • •
Передача вологості - • • • • • •
Вентиляція - • • • • • •
Термобаланс - • • • • • •
 
Вказівки по догляду за постіллю з конопель
· Ковдра, подушку і наматрацник з наповнювачем з конопляних волокон можна прати в щадному режимі при температурі 40 ° С з легким віджиманням.
· Сушити ковдру, наматрацник або подушки слід в розкладеному вигляді на плоскій поверхні, наприклад, на підставці для сушіння білизни. Це дозволить виробам не «витягнутися» і без проблем зберегти форму конопляного нетканого полотна.
· Ні в якому разі не сушити постільні вироби з конопель в сушарці або на батареях !!!
 
Зовнішнє покриття
· 100% натуральні тканини з розкішною прошивкою для досягнення найвищої приємності.
 
Наповнювач
· Суміш волокон текстильних сортів конопель, які не проходили хімічну обробку та були перевірені на шкідливі речовини .